Till Klubbshoppen / Inför shower

Välkommen till Tinas Konståkningsshop. Vi månar om våra konståkare! Som kund hos oss får konståkningsklubbar tillgång till de bästa återförsäljarpriserna på marknaden. Detta gäller vid samlade beställningar om minst 4000 kr på accesoarer, strumpbyxor, skridskoöverdrag etc. Kontakta oss så får ni en rabattkod att använda vid köp i webshopen.

 

Hyrskridskor

Tinas Konståkningsshop erbjuder förmånliga priser för inköp av hyrskridskor. Mycket bra rabatter lämnas på skridskor från Wifa, Jackson, Risport, Riedell och Edea. Kontakta oss för offert. Föreningar som köpt hyrskridskor av Tinas Konståkningsshop får tillgång till förmånliga rabattkoder att använda till andra inköp. Att vara kund hos oss ska löna sig!

 

Klubbjackor

Välj klubbjackor från vårt sortiment från Sagester, Mondor, Chloe Noel och NY2 Sportswear. Alla jackor finns med olika fleecefoder och i storlekar som passar från liten till stor. Passformen är figursydd och kläderna är sydda av riktiga konståkningsföretag som vet vilka krav som ställs på konståkningskläder.

Vi säljer endast märkesvaror och vi vill att åkarna ska ha snygga och hållbara kläder.  Därför lämnas förmånliga rabatter, vid köp av  minimum 6 jackor. Vi kan erbjuda kristalltryck med klubbens emblem till en mycket låg kostnad.  Kontakta oss för  mer information.

 

 

   

Fraktbolag som vi samarbetar med: