• Konståkningsshop sedan 2005
  • Fraktfritt över 1500 kr inom Sverige
  • Alltid det senaste inom konståkning

Om Tinas Konståkningsshop

Det här är Tinas Konståkningsshop

Tinas Konståkningsshop AB, tidigare Tinas Konståkningsdräkter, har sedan starten 2005, tagit ett stadigt grepp som trendsättare på den skandinaviska konståkningsmarknaden. Genom att alltid erbjuda de senaste kollektionerna från erkända kvalitetsmärken från såväl kläd som skridskotillverkare, får våra kunder alltid ta del av det bästa som bästa som finns på marknaden. Vi kompromissar inte på kvalitén, håller oss till origianelen och är stolta över att kunna tillhandahålla ett brett soritment av allt du som kund kan tänkas behöva för att utöva konståkning.

Tinas Konståkningsshop har sin huvudsakliga försäljning via webshoppen konstaktning.net och en engelsk version av butiken på figureskatingwarehouse.com Försäljning bedrivs också från vårt lager i Örebro och via olika arrangemang som tävlingar och läger.  

Sedan starten har vi ett samarbete med olika sömmerskor i USA som syr våra dräkter efter kundens mått och justeringar enligt önskemål. Det finns mängder av designs att välja mellan och de går också att utforma efter egna önskemål. Du har verkligen möjlighet att få din unika "one of a kind dress" som sitter som ett smäck eftersom den är sydd efter just dina mått. Det mesta är möjligt!

För er som inte har tålamod att vänta på en måttsydd dräkt, finns det gott om lagerförda dräkter i alla dess storlekar och för olika nivåer. Allt eftersom hur du vill att din dräkt ska se ut. Många dräkter är rikligt dekorerade med swarovskikristaller och olika material. Men det finns träningsdräkter och vackra dräkter även till våra yngsta kunder.

Konståkningsskridskor och skenor kom tidigt in i företaget och vi är välutbildade på alla märken vi tillhandahåller. Det innebär att vi kan råda om vilken modell och storlek som blir bäst utifrån nivå och behov. Vi kan våra produkter och vi får regelbundet utbildningar och information av skridskotillverkarkarna, så att vi ska kunna förse våra kunder med rätt modell.  

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen