Om Tinas Konståkningsshop

Tinas Konståkningsshop AB (tid. Tinas Konståkningsdräkter) har sedan starten 2005, tagit ett stadigt grepp som trendsättare på den skandinaviska konståkningsmarknaden. Genom att alltid erbjuda de senaste kollektionerna från erkända kvalitetsmärken som Mondor, Elitexpression, Jerry's, Chloe Noel, Intermezzo, Sagester, Zuca, Transpack mfl, får konståkarna ta del av det bästa som finns på marknaden. Vi vägrar tillhandahålla dåliga kopior och är stolta över att kunna tillhandahålla ett brett soritment av allt du kan tänkas behöva för att utöva konståkning.

Tinas Konståkningsshop har sin huvudsakliga försäljning via webshopen konstakning.net som så sent som i januari 2015 fick en ny design. Men försäljning bedrivs även från Örebro och via olika arrangenmang såsom tävlingar och läger. 

Vi har ett långvarigt samarbete med olika sömmerskor i USA, som syr upp underbara konståkningsdräkter efter åkarens mått. Det finns mängder av dräktförslag att välja mellan. Du har alltid möjlighet att få din unika dräkt som verkligen är "one of a kind". Det mesta är möjligt!

För er som inte kan vänta, finns alltid ett välsorterat utbud av lagerförda dräkter för omgående leverans.

 

Konståkningsskridskor är vårt stora intresse och vi får regelbundet utbildningar och information av ledande skridskotillverkare, så att vi ska kunna hjälpa konståkarna att välja rätt modell! Vi erbjuder konståkningsskridskor från Gam, Jackson, Edea och Wifa. Skenor från MK, John Wilson och Ultima.

 

Vi älskar konståkning och hoppas att det märks på vårt sortiment. Saknar du någonting? Kontakta oss. Vi arbetar hela tiden på att vara nyskapande och trendsättande.

Vi är måna om att serva våra kunder och målet är alltid nöjda kunder. Välkommen!

 

 

    

   

Fraktbolag som vi samarbetar med: