• Konståkning sedan 2005
  • fraktfritt över 1000 kr inom Sverige
  • alltid det senaste

Köp- och leveransvillkor

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%. Alla priser anges i svenska kronor (SEK) om det inte ändras av kund. Förutom SEK, går det att se priserna i Euro, US Dollar och Norsk Kr. 

 

Beställning

 

 

För det fall beställaren är under 18 år så måste målsmans tillstånd inhämtas före köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Tinas Konståkningsshop lider ekonomisk skada, polisanmäls. Tinas Konståkningsshop friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i företagets sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

 

 

Tinas konståkningsshop reserverar sig för eventuella prisändringar, felaktiga priser och slutförsäljning. 

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 2-4 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med Postnord, DHL och utanför Sverige skickar vi med UPS. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dagar), så fakturerar vi dig 450 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. Vid ordervärde överstigande 1000 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

 

Ångerrätt/Reklamation*

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Använd gärna konsumentverkets formulär vid retur Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador.

Returfrakt

Du betalar själv returfrakten. För retur inom Sverige: Med i din försändelse finns en förtryckt returlapp som du kan använda om du önskar köpa returrakten via oss.

För vikt upp till 500 g (tex en dräkt, eller ett par tights) kostar returfrakten 79 kr, för upp till 2500 g (ett par skridskor) 98 kr, upp till 5 kg kostar returfrakten 149 kr, upp till 8 kg 198 kr.

För återbetalning, sker till det betalsätt du använt. Har du betalat med kort, sätts pengarna åter på kortet. Om du valt faktura, skickar vi en kredit som talar om hur mycket du ska minska din inbetalning med. Om du redan betalat din faktura och sedan returnerat, behöver du meddela oss dina bankuppgifter för att vi ska kunna återbetala för din retur.

Om din order, efter retur, inte uppgår till 1000 kr och du haft fraktfritt, debiteras fraktkostnad enligt schablom. 500 g, 79 kr, upp till 2500 g, 98 kr, upp till 5 kg, 198 kr. 

 

Betalningsalternativ

- Svea Webpay
Efter identifiering och riskbedömning visar Svea Webpay de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Svea Webpay som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Svea Webpay är faktura, delbetalning, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

- Faktura
Betalningsvillkor 10 dagar. När du väljer att betala mot faktura görs en kreditupplysning på ditt person- eller organisationsnummer. Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress. Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2% per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiterar lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år.

- Pay Pal
Med Pay Pal kan du betala med kort eller med medel du har på ditt Pay Pal konto. 

 

Minimiorder

Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkten har blivit tillagd i varukorgen