• Konståkningsshop sedan 2005
  • Fraktfritt över 1500 kr inom Sverige
  • Alltid det senaste inom konståkning

Köp- och leveransvillkor

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%. Alla priser anges i svenska kronor (SEK) om det inte ändras av kund. Förutom SEK, går det att se priserna i Euro, US Dollar och Norsk Kr. 

 

Beställning

 

För det fall beställaren är under 18 år så måste målsmans tillstånd inhämtas före köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Tinas Konståkningsshop lider ekonomisk skada, polisanmäls. Tinas Konståkningsshop friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i företagets sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

 

 

Tinas konståkningsshop reserverar sig för eventuella prisändringar, felaktiga priser och slutförsäljning. 

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 2-4 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid. När du beställer montering och slipning, räkna med 2-3 extra leveransdagar

Vi skickar beställningar med Postnord, DHL och utanför Sverige skickar vi med UPS. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dagar), så fakturerar vi dig 450 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. Vid ordervärde överstigande 1500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

 

Ångerrätt/Reklamation*

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Använd gärna konsumentverkets formulär vid retur Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid kundanpassade, specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Fraktkostnader ersätts ej.

För att retur ska vara giltig så får varan inte ha använts, emballaget som omger varan vara helt och fräsch. Skridskolådor ska skyddas vid retur på samma sätt som ni mottagit varan och är den skadad pga felaktig hantering tas en avgift ut om 150 kr.

Lappar behöver sitta kvar och för att strumpbyxor ska returneras så behöver förpackningen vara obruten.

Undantag från öppet köp

Skridskor där ni beställt montering, slipning omfattas inte av returrätt.

Dräkter som är måttbeställda omfattas inte av returrätt.

 

Julklappar

Handla dina julklappar i Tinas Konståkningsshop. Ordrar inkomna från 1 november och där 14 dagars öppet köp passerat, ersätts med tillgodobevis. Sista dag för retur är 6 januari. Ett tillgodobevis mailas efter att returen registrerats och är giltigt i 2 år.

 

Ordar under Black Friday / Black Week och andra kampanjer

Rabatten gäller endast aktuell kampanjperiod och kan aldrig läggas till på redan lagda ordrar, eller när kampanjperioden gått ut. Om en order returneras för att kund vill ha en annan storlek och kampanjperioden gått ut, går det inte att få kampanjpris på den nya ordern.

 

Returfrakt

Du betalar själv returfrakten. För retur inom Sverige: Med i din försändelse finns en förtryckt returlapp som du kan använda om du önskar köpa returrakten via oss. Du kan också välja eget fraktsätt, men vi rekomenderar att skickar spårtbart och med leverans till vårt företag (företagspaket) Vi har inga möjligheter att hämta paket på utlämningsställen

För vikt upp till 500 g (tex en dräkt, eller ett par tights) kostar returfrakten 79 kr, för upp till 2500 g (ett par skridskor) 149 kr, upp till 5 kg kostar returfrakten 198 kr, upp till 8 kg 249 kr.

För återbetalning, sker till det betalsätt du använt. Har du betalat med kort, sätts pengarna åter på kortet. Om du valt faktura, skickar vi en kredit som talar om hur mycket du ska minska din inbetalning med. Om du redan betalat din faktura och sedan returnerat, behöver du meddela oss dina bankuppgifter för att vi ska kunna återbetala för din retur.

Om din order, efter retur, inte uppgår till 1500 kr och du haft fraktfritt, debiteras fraktkostnad enligt schablom. 500 g 79 kr, upp till 2500 g 149 kr, upp till 5 kg 198 kr. 

 

Betalningsalternativ

- Svea säker kortbetalning, fakturabetalning eller direktbetalning via bank
Efter identifiering och riskbedömning visar Svea Webpay de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Svea Webpay som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Svea Webpay är faktura, delbetalning, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

- Pay Pal

Med Pay Pal kan du betala med kort eller med medel du har på ditt Pay Pal konto. 

 

Minimiorder

Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkten har blivit tillagd i varukorgen